forumdll.benimforum.biz


 
AnasayfaPortalAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics

Paylaş | 
 

 Bilgisayar marifetleri İlginç

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Afacanhelboy
Deneyimli
Deneyimli


Erkek
Oğlak Keçi
Mesaj Sayısı : 553
Kayıt tarihi : 29/12/08
Teşekkür : 46
. : [

040509
MesajBilgisayar marifetleri İlginç

Asagidaki adresi herhanbi explorer sayfasi acikken adres cubuguna yapistirin.
Yalnız açtığınız sayfada bolca resim olsun öyle adresi yapıştırın ve enter tuşuna basın....Gördükleriniz nasıl oluyor bana da bir zahmet açıklayıverin
Kod:
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void ;
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

 Similar topics

-
» küçük bilgisayar oyunları
Bu yazıyı burda paylaş : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Bilgisayar marifetleri İlginç :: Yorum

Geri: Bilgisayar marifetleri İlginç
Mesaj Bir Ptsi 04 Mayıs 2009, 15:17 tarafından Hadiya
Bir Hintli ;
Hic kimsenin Windows'da 'con' isimli bir klasor olusturamayacagini farketmis.Cok ilginc ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahilTum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevapbulamamis.Inanmiyorsaniz kendiniz deneyin...


HAKİKATEN OLMUYOR.....
Geri: Bilgisayar marifetleri İlginç
Mesaj Bir Perş. 07 Mayıs 2009, 15:41 tarafından Afacanhelboy
Hakikaten olmuyor vay be.
Geri: Bilgisayar marifetleri İlginç
Mesaj Bugün 02:12 tarafından Sponsored content
 

Bilgisayar marifetleri İlginç

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 

1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
forumdll.benimforum.biz :: Donanım-Yazılım-İşletim Sistemi :: Okur ipuçları-
Buraya geçin: